Reacties

Lees alle recensies over Achterklap Antwerpen op de Facebook-pagina.

Deelnemers gaven volgende feedback na de wandelingen.

” Heel tof om de mooie stad Antwerpen op deze bijzondere manier te ontdekken. Katrien is een verteltalent! Echt een aanrader!” (reactie van Annet na Achterklap van de stad)

” Wat een aanrader was dit. Katrien is een leuk spontaan fijn persoon die je meeneemt naar mooie stukken van de stad. Ze heeft mooie verhalen en gekke weetjes. Ze vertelt heel beeldend en levendig waardoor je je er een duidelijke voorstelling bij kan maken. Wij kregen heerlijk proefertjes onderweg, zeker ook erbij boeken!” (reactie van Frederique na Achterklap van de stad)

“Katrien is a fantastic guide with a lot of knowledge about Antwerp and coffee! She really brought Antwerp to life for us. Katrien is very sociable and relatable. Would highly recommend any tour by her!!” (Laura, Koffieklets – English)

“Merci nog ‘ns voor de toffe wandeling van vorige week zaterdag (save the date). Ik vind het echt super inspirerend wat je doet!” (Nele, Save the “date”)

“Katrien, deze wandeling was een openbaring! Wij komen uit een tijd waar je elkaar op een feest of in het dorp ontmoette. Dit kennen we niet.” (Anoniem koppel, Save the “date”

“Ik wist niet dat Linkeroever dit te bieden had. Wat fijn om dit stuk van de stad te ontdekken.” (Monique, Achterklap van de stad)

“Je kan echt mooi vertellen Katrien. De verhalen zijn grappig en leuk. (Astrid, Achterklap van de stad)

Wil je zelf ook een reactie nalaten en/of jouw ervaring met Achterklap delen? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in.