Nieuws

CORONA UPDATE
Beste stadsliefhebber,

de Achterklap tours waren net weer gestart toen de tweede COVID-19 golf zich over Antwerpen verspreidde. De zomer van Achterklap Antwerpen trok zich stilaan weer op gang, toen er strengere maatregelen kwamen. Het deed me beslissen om alle tours voorlopig on hold te zetten en online verder te gaan. 

Net zoals bij de eerste golf heb ik besloten om gratis audiowandelingen aan te bieden en loods ik jou op afstand doorheen de stad. Je kan de tours volgen met je oortjes in of je kan ze beluisteren vanuit je luie zetel, waar je ook bent.

Mode Local neemt je mee langs fijne modeplekjes en laat inspirerende Antwerpse ontwerpers aan het woord. Verborgen parel in de stad is een podcast waarbij Rita je meeneemt in de geschiedenis van De Lokeend, één van mijn favoriete plekjes in de stad.

De eerdere audiotour Highligts van de stad en podcast Achterklap van de stad zijn nog steeds online te beluisteren.. 

Laat je onderdompelen in de wondere wereld van Antwerpen en wie weet zie ik jou (hopelijk zéér binnenkort) in real life op één van mijn tours, ergens in de stad.      

Hoopvolle groet, Katrien
1. MODE LOCAL
In het verleden kreeg ik vaak vragen van vrienden over mijn shopping adresjes in Antwerpen en nam ik hen mee naar de stad. Zo ontstond Mode Local, een modetour langs de Kloosterstraat en Nationalestraat met bijdragen van Sara GiesNathalie LachatAmbrosius Smets en Leni (voor Lies Mertens). 
Beluister Mode Local
2. VERBORGEN PAREL IN DE STAD
Ik mocht Rita Van Pelt van De Lokeend interviewen. De Lokeend is één van mijn favoriete plekjes en tevens één van de vele verborgen pareltjes in de stad. Rita vertelt over de geschiedenis van het huis, de straat en De Lokeend.
Beluister Verborgen parel in de stad
3. EERDERE AUDIOTOURS
Highlights van de stad
Achterklap van de stad
4. AGENDA 2020
12.09.2020: Achterklap van de stad
26.09.2020: Koffieklets

Meer tours en inschrijven

Geniet ondertussen van de zomer en vakantie!