Update: Achterklap gaat on hold

Beste stadsliefhebber,

het zal ook wel aan mij liggen.

De pandemie heeft me naar de velden geloodst, naar mijn thuis dicht bij de natuur. Corona gaf me rust, resonantie, weekends en veel meer. Het voorbije jaar heb ik mijn stem gevonden, maar lijk ik die van anderen in de verhalen van Achterklap wat verloren. 

Blij met wat was, wat is en zal zijn. 

Ik mis soms de stad, de koffie, de mode, het bruisende, creatieve en creërende, maar vaak ook niet. Na de lange stilte, is de drukte van de stad meer overweldigend geworden. Ik vind het fijn om weer even aan de andere kant te gaan staan en mijn stad te herontdekken. Gewoon verwonderd zijn, zonder te hoeven denken aan een volgend project, een volgende tour, een volgende groep. Ook al voelde dat eerder nooit zo, in mijn hoofd was het zelden stil. 

Covid-19 deed me beseffen dat ik altijd bezig was. Toen het vertellen en het entertainen wegviel, kwam er ruimte voor stilte, verdieping en betekenis. Dat vond ik meer dan ooit in mijn werk als stemfluisteraar bij Sparklin’ voice. Dat pad wil ik verder verkennen. 

Toen ik deze bekommernis vorig jaar uitsprak, had ik nog het idee dat de goesting wel zou terugkomen. Ook mijn familie en vrienden bevestigden dat. “Dat gidsen, dat ben jij Katrien. Dat is je op het lijf geschreven.”

En toch… Nu we weer stilaan mogen en er nieuwe aanvragen komen, voel ik weinig enthousiasme. Als ik weer start wil ik dat goed doen, met veel goesting, passie en vuur. Ik wil raken, écht raken, begeesteren, beroeren en ook aanraken… niet vanaf afstand of vanachter een mondmasker. 

Dus nu even niet, misschien ooit weer, misschien ook niet. Achterklap gaat on hold. Ik schrijf deze brief met een klein hartje, bang om teleur te stellen. Vandaag maak ik tijd voor een nieuw verhaal, een nieuw hoofdstuk, mijn stem. Dat voelt goed, dus wie weet komen we elkaar nog tegen.

Wil je op de hoogte blijven, volg me dan via Sparklin’ voice op FacebookInstagram of LinkedIn.
Heb je nog een wandeling geboekt en/of een cadeaubon, stuur me dan een mailtje. Ik laat jou niet in de steek!

Tot slot wil ik je bedanken!
Dankbaar voor jou, je steun en enthousiasme, voor je achterklap. Het waren geweldige jaren!

Verwonderende groet,
Katrien Van Geystelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s