Audiotour: Mode Local

Onze-Lieve-Vrouw in Sint-Andrieskerk

Mode Local is een tour waarbij ik jou meeneem langs enkele van mijn favoriete mode-adresjes in Antwerpen. Ik kreeg in het verleden vele vragen van vrienden over waar ze moesten zijn als ze in Antwerpen wilden shoppen. Vaak nam ik hen mee langs leuke adresjes in de stad. Totdat ik de tijd rijp vond om er een modetour van te maken. Zo ontstond Mode Local, een tour langs en over mijn favoriete ontwerpers en winkels.

Bij een fysieke tour neem ik je steevast mee in de winkels en zijn het de ontwerpers die jou toespreken. Dat kan momenteel even niet en dus bedacht ik het idee om de tour op te nemen zodat je thuis kan luisteren en/of de wandeling doet (alleen of met je bubbel) terwijl ik enkele verhalen vertel. Het is tevens een hart onder de riem voor alle designers, ontwerpers en handelaars die erg geraakt worden door deze Coronacrisis.

#ikkoopbelgisch

In deze speciale audiotour leid ik je rond vanaf de Vrijdagmarkt, via de Steenhouwersvest en de Kloosterstraat naar de Nationalestraat. Onder het motto ‘Vertellen, verbinden, inspireren en presenteren hoor je interviews met Sara Gies, Leni vander Steene (voor Lies Mertens), Ambrosius Smets en Nathalie Lachat.

Beluister gratis de audiowandeling.

Je kan de tour volgen via deze route: https://goo.gl/maps/gTeZM5hojYnp1xw5A

Veel wandel- en shopplezier!

Groet, Katrien

Wandeling- Vrijdagmarkt (start)- Steenhouwersvest – Stop 1: Sara Gies (Steenhouwersvest 24)- Stop 2: Lies Mertens (Steenhouwersvest 6)- Oever- Kloosterstraat- Stop 3: Made by Hand Designer Shop (Kloosterstraat 6)- Muntplein- Stop 4: Sint-Andrieskerk ( ingang Waaistraat)- Sint-Andriesstraat- Nationalestraat- Thiron (Sint-Antioniusstraat 2)- Stop 5: Garde-robe National (Nationalestraat 72)- Steenhouwersvest- Vrijdagmarkt (einde)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s