Achterklap gaat voor bubbels

Beste stadsliefhebber,

na heel wat denkwerk en geëxperimenteer in deze uitdagende tijden, heb ik de knoop doorgehakt. Achterklap kiest voor bubbels (en dat mag je letterlijk en figuurlijk nemen)!

De focus ligt deze zomer op wandelingen voor je bubbel met enkele nieuwe ‘bubbeltours’, een open aanbod voor een beperkt aantal deelnemers en verschillende gratis podcasts die je kan beluisteren via Spotify

1. Bubbeltours

Wil je de stad op een originele, unieke manier ontdekken op een dag en een moment dat jullie het beste past? Dan is deze formule echt iets voor jullie!

Je kiest één van de onderstaande wandelingen voor jou en je bubbel (maximaal 10 deelnemers) en ik maak er voor jullie bijzondere ervaring van. De wandeling kan helemaal op jullie maat worden afgestemd en/of je kan verschillende wandelingen combineren.

Alle bubbeltours duren 1.30u en kosten €150 (incl. btw). Je kan deelnemen met maximum 10 deelnemers en een mondmasker is aangeraden (en voor sommige tours verplicht). De tours kunnen eveneens geboekt worden met een drankstop (ter plaatse te betalen).

NIEUWKOMERS

  • Antwerpen op kindermaat is een tour voor kinderen en hun ouders met stoere verhalen over reuzen en afgehakte handen, maar ook sprookjesachtige anekdotes over kastelen en pagadders.
  • Verborgen pareltjes neemt je mee langs mooie plaatsjes, die plekjes die je zelf niet gemakkelijk zou ontdekken in het centrum van de stad.

KLASSIEKERS

  • Achterklap van de stad neemt je mee naar Linkeroever en vertelt sappige roddels over de stad en de fratsen van een stadsgids tijdens eerdere tours. Voor deze tour is een mondmasker verplicht!
  • Koffieklets gaat over koffie en toont je enkele van de vele hippe koffiebars in de stad. Waar drink je de beste koffie van de stad? Dat is dé vraag.
  • Mode Local neemt je mee langs enkele Antwerpse ontwerpers in de Klooster- en Nationale straat en vertelt hun verhaal, inspiratie en toekomstplannen.
  • GRL PWR zet vrouwelijk ondernemerschap in de kijker. Zes Antwerpse vrouwen worden in de kijker gezet zodat hun verhaal jou kan inspireren.

2. Open aanbod

Wil je liever zonder je bubbel op stap? Dan kan je inschrijven voor één van de open tours deze zomer. Alle tours worden beperkt tot max. 10 deelnemers zodat de afstand van 1,5m kan gerespecteerd worden. Je kan enkel deelnemer wanneer je een mondmasker draagt.

Ontdek hier alle open tours voor 2020.

3. Gratis audiotours

Wil je liever in je eentje op stap met Achterklap in je oren en/of op de achtergrond? Beluister dan de gratis audiotours via Spotify. (Er komen er nog enkele aan!)

4. Info en reserveringen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s